Σχετικά με μας

 

Το Μεσιτικό Γραφείο Σολομωνίδη δραστηριοποιείται με έδρα την πόλη των Ιωαννίνων, στην αγορά, πώληση, ενοικίαση, εκτίμηση και διαχείριση ακινήτων, στην Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά. Με πολυετή πείρα στο χώρο των πωλήσεων, να είστε βέβαιοι πως η διακίνηση των ακινήτων σας θα πραγματοποιηθεί άμεσα, εχέμυθα και αποτελεσματικά.

Το Κτηματομεσιτικό μας γραφείο, βρίσκεται σε ένα σύγχρονο χώρο στο κέντρο των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα να μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε θέμα που αφορά την καλύτερη προβολή και προώθηση του ακινήτου σας. Το Μεσιτικό Γραφείο του Νίκου Σολομωνίδη αναλαμβάνει να προβάλει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ - χωρίς καμία απολύτως δική σας επιβάρυνση για αυτή την προβολή – την ακίνητη περιουσία σας.

Κάθε κατοικία, επαγγελματική στέγη, εξοχική κατοικία ή οικόπεδο προβάλλεται από το γραφείο μας σε έντυπα (εφημερίδες-περιοδικά-φυλλάδια) τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και σε μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο internet μέσω του site μας αλλά και άλλων site προβολής και διαφήμισης ακίνητων με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Το Μεσιτικό Γραφείο Ακινήτων Σολομωνίδη και ο Νίκος Σολομωνίδης προσωπικά σας εκπροσωπεί με σοβαρότητα και συνέπεια, σε κάθε διαπραγμάτευση για αγορά, πώληση, ενοικίαση ή αντιπαροχή  των ακινήτων σας μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεση σας!